Over ons2019-05-02T15:41:03+00:00

Over Ons

Tess de Wild
Tess de WildOwner & Founder
My Health Trainer is begin 2016 opgericht door Tess de Wild. Zij heeft een grote interesse voor het menselijk lichaam. Haar liefde voor sport zat er al van jongs af aan in. Later heeft dit zich verder uitgebreid naar het willen begrijpen van de werking van de geest. Tess combineert de kennis vanuit de wetenschap met de kennis vanuit het Oosten. Dit kunt u terug zien in de diensten die Tess aanbiedt, waarin personal training, natuurlijke voeding, yoga, meditatie en bewustwording allemaal samen komen. U kunt bij Tess terecht voor de coach sessies en personal training.

Motiverend en erg leuke lessen. Niet alleen een uurtje sporten maar ook veel begeleiding van Tess.

Saskia Eck, Gezond-Zijn programma
Na een hele lange tijd niet gesport te hebben, nu erg blij met de personal training van Tess. De trainingen zijn intensief, afwisselend en super effectief. Tess is flexibel en klantgericht – en kan met veel kennis van zaken en door goed te luisteren naar de doelstelling(en) van de klant een gericht trainings en voedingsplan opstellen, dat realistisch resultaat oplevert!
Suzanne Roodenberg, Personal Training

Super leuk, leerzaam en resultaat! Erg leuke 6 weekse small group training gehad. Met een verbluffend resultaat. Conditie op peil en kilo’s kwijt. Zeker een aanrader!

Lottilde Reijm, Small group training

Onze geschiedenis

In 2010 is bij eigenaresse Tess de Wild het idee ontstaan om mensen te willen ondersteunen bij het bereiken van hun fysieke doelstellingen. Tess zag zichzelf op jonge leeftijd al als ondernemer en komt ook uit een ondernemersgezin. Na diverse opleidingen te hebben gevolgd en een aantal jaren ervaring opgedaan in het vak, heeft Tess My Health Trainer opgericht. Met als missie een bijdrage te kunnen leveren aan de fysieke gezondheid van de medemens. Inmiddels weten Tess en haar team dat fysieke gezondheid slechts een deel is van ons gevoel van well-being.

Ons missie

Onze drie belangrijkste pijlers zijn gericht op het verder verbeteren van uw fysieke gezondheid, het creëren van een nog positievere mindset en uw staat van bewustzijn vergroten. Dit maakt onze kijk op uw gezondheid uniek! Wij geloven dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Uitstekende samenwerking tussen beiden is noodzakelijk om welk doel dan ook te behalen. Aandacht en ruimte voor de ontwikkeling van ons fysieke lijf, onze mindset en staat van bewustzijn zorgt ervoor dat we ons nog gezonder, fitter en gelukkiger voelen.

Daarbij vinden wij humor een belangrijk onderdeel van onze trainingen. Naar onze mening is het de bedoeling dat we zoveel mogelijk plezier ervaren in het leven. Ook wanneer we doelgericht bezig zijn of wanneer het even minder goed gaat. We willen u de ervaring mee geven dat een serieuze zaak als onze gezondheid ook met luchtigheid en humor benadert kan worden. Waardoor u plezier ervaart tijdens onze trainingen of zomaar eens hard kan lachen gedurende een coachsessie.

Met deze visie inspireren en motiveren wij u om uw algehele gezondheid te verbeteren om zo meer liefde, plezier én geluk te kunnen ervaren.

Voor meer informatie over onze yogalessen en docenten verwijzen wij u door naar www.yogamettess.nl