Over ons2018-08-24T15:56:03+00:00

Over Ons

Onze geschiedenis

My Health Trainer is zo’n 3 jaar geleden opgericht door Tess de Wild. Tess houdt zich sinds jongs af aan bezig met gezondheid. Zij is zelf atleet geweest en heeft aan diverse fitness wedstrijden deelgenomen. In 2010 is zij een opleiding aan het CIOS gaan volgen om haar liefde voor sport te kunnen overbrengen op anderen. Tess geeft training sinds 2012 als gekwalificeerd personal trainer en is daarnaast gespecialiseerd in voeding en yoga. Na een aantal jaar in de sportschool te hebben gewerkt heeft zij de stap genomen naar het ondernemerschap. Inmiddels werkt Tess niet meer alleen, maar zet zij zich samen met een team van personal trainers in om men te helpen een gezond en fit lijf te krijgen. Waarbij de juiste balans tussen training, voeding en rust het streven is.

Ons missie

Wat My Health Trainer uniek maakt is dat wij ook denken aan het mentale aspect. Door middel van aandacht voor bewustzijn van zowel lichaam als geest. Het begint tenslotte bij het leren kennen van uzelf: uw lijf en de werking van de geest.

‘Wij geloven erin dat lichaam en geest één zijn. En dat uitstekende samenwerking tussen deze twee noodzakelijk is om de trainingsdoelen te behalen. Aandacht voor lichaam en geest tijdens de trainingen maakt dat men zich fit, gezond en gelukkig kan voelen.’

Wilt u ook het maximale uit uzelf halen en een evenwichtig leven creëren? Neem contact met ons  op en start vandaag nog met het in balans brengen van uw lijf.

Sportieve groet en graag tot ziens,

Team My Health Trainer

My Health Trainer is opgericht door Tess de Wild.

  • MBO+ CIOS (sport en bewegen)

  • HBO Voeding & Diëtetiek

  • Ashtanga Yoga Docenten opleiding

  • Hatha Yoga Docenten opleiding, huidige opleiding

  • Gekwalificeerd Yoga docent

  • Gekwalificeerd Personal Trainer

  • Ervaren Voedingscoach