Loading...
Vrouwen Trainingen2018-08-25T12:50:53+00:00

Personal training voor vrouwen

  • PowerMom (after baby programma)

  • Fabulous and 50+

  • HealthyFem

Want wees nou eerlijk; u wilt het wel, maar het is niet zo makkelijk om weer op gang te komen. Wij kunnen u weer op weg helpen en zijn de stok achter de deur als het even moeilijk wordt. Want wij weten hoe het zit!

PowerMom

Moeder? Bent u een tijdje geleden moeder geworden en heeft u nog steeds uw oude figuur niet terug maar zou u dat wel willen? Dat kan echt wel hoor! Met onze 1-op-1 begeleiding speciaal ontwikkeld voor vrouwen trekt u straks gewoon weer die oude spijkerbroeken over uw kont en draagt u de sexy cocktail- jurkjes ook weer op Mommy’s night out! Wij zullen er alles aan doen om u weer strak in uw vel te krijgen met het PowerMom programma!

Aanbevolen intensiteit: 2-3 trainingen per week.

GRATIS INTAKE

Fabulous 50+

In de overgang? Last van opvliegers, zit u niet lekker in uw vel en lijkt al het vet zich rond de taille op te slaan? Wij helpen u gedurende deze fase topfit te worden en weer een slanke taille te krijgen. Want dat is nog steeds mogelijk! Ga niet bij de pakken neer zitten maar kom in actie. Wij zijn er voor u. Volg het Fabulous and 50+ programma en u voelt zich hierna weer 10 jaar jonger en op en top vrouwelijk!

Aanbevolen intensiteit: 2 trainingen per week.

GRATIS INTAKE

HealthyFem

Super gezond en lekker in je vel? Bent u toe aan een gezonde balans tussen beweging, voeding en rust? En wilt u voor eens en voor altijd het roer omgooien? Start aan ons HealthyFem programma waarbij we ons richten op lange termijn resultaat en u zowel fysiek als geestelijk weer in balans komt. Want wij geloven dat lichaam en geest samen één zijn en door optimale samenwerking tussen beiden kunt u de beste en gelukkigste versie van uzelf worden.

Aanbevolen intensiteit: 2-3 trainingen per week.

GRATIS INTAKE