Loading...
Personal Training2019-05-02T15:43:18+00:00

Gezond-Zijn Programma

Personal Training én coaching samen. Wilt u een fysieke en/of psychische onbalans herstellen, uzelf weer vrij voelen, de shift van hoofd naar hart maken, uzelf energiek en fit voelen? Dan is ons Gezond-Zijn programma wellicht iets voor u.

Wij geloven dat onze manier van denken invloed heeft op hoe we ons voelen, hoe ons lichaam functioneert en andersom. Het is een wisselwerking waar we naar ons idee in het westen te weinig rekening mee houden. Blessures en (geestes)ziekten kunnen ontstaan doordat we fysieke en/of mentale grenzen overschrijden, onze gevoelens onderdrukken of een negatieve mindset hanteren. Wij helpen u bewust te worden van stagnerende patronen om er vervolgens op fysiek, mentaal en gevoelsvlak(energetisch) mee aan de slag te gaan. Dit alles door middel van een down to earth aanpak en een flinke mate van luchtigheid en humor.

Het is onze missie om oosterse en westerse wijsheden samen te brengen om op die manier het maximale uit uw gezondheid te halen. Waardoor we u terug brengen naar uw natuurlijke staat van ontspanning, geluk en vreugde. Voor meer informatie over dit programma en hoe wij u daarbij kunnen helpen adviseren wij u om een afspraak te maken voor een persoonlijke en gratis intake.

GRATIS INTAKE!

Personal Training

Personal Training in Nieuwerkerk a/d IJssel is één op één training gericht op het creëren van een gebalanceerde, fitte én gezonde leefstijl.

U kunt bij ons terecht voor personal training waarbij we fysieke doelen stellen. We zijn uw stok achter de deur en bieden ondersteuning bij het afvallen, opbouwen van conditie en/of kracht, verhogen van flexibiliteit en balans. Ieder mens is uniek en daarom is ieder trainingsplan anders.  We kijken naar hoe uw lichaam staat en bij onbalans zullen wij dit eerst proberen op te lossen. Wij zijn gedreven, enthousiast en brengen humor in onze trainingen. Want plezier vinden wij ontzettend belangrijk! We focussen ons niet alleen op training, want voeding, toewijding  en doorzettingsvermogen zijn net zo belangrijk. Dit vraagt 100% inzet van ons, maar ook van u! Omdat we u op al deze vlakken ondersteunen, kunnen we u lange termijn resultaat garanderen.

Locatie: voor een personal training sessie kunt u terecht in de compleet ingerichte studio aan de ’s Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

GRATIS INTAKE!

Duo Training

Personal Training is 1 op 1 begeleiding, bij Duo Personal Training is er 1 trainer voor 2 personen. Dit betekent gezellig samen met uw partner/vriend(in)/buurvrouw/buurman trainen. Het motiveert extra om samen met hem of haar in het zweet te werken. U kunt elkaar tijdens de training opjutten om nog een extra herhaling te doen. Dit maakt de training leuk én effectief! Bovendien is het een uitstekende manier om die vriend(in) wat vaker te zien en samen aan jullie fitheid te werken. Wilt u meer informatie of aanmelden om samen met uw vriend(in) jullie doelen te behalen? Klik op onderstaande knop.

GRATIS INTAKE!